Enda flere late dager

Nå begynner også oppholdet på Aitutaki Escape å nærme seg slutten. Her har det bare vært helt topp med en service uten like i kjempeflotte omgivelser.

Sist helg var vi på båttur i lagunen, med innlagt snorkling og grilling underveis. Vi var også på båttur forrige gang vi var her, men da i et regnvær uten like. Det gjør jo egentlig ikke noe når man snorkler, men ikke like gøy for de som sitter i båten og venter.
Denne gangen var været virkelig på vår side, og lagunen på Aitutaki er nesten så den kan ta pusten fra en med sin turkise farge og krystallklare vann. Det ble rett og slett en helt fantastisk dag.

Aitutaki´s lagune

Aitutaki´s lagune

Her mates en "Bonefish" under snorkling

Her mates en “Bonefish” under snorkling

Bonefish

Bonefish

Snorkletur med koraller

Snorkletur med koraller

Giant clam - ikke lurt å stikke hånda inn....

Giant clam – ikke lurt å stikke hånda inn….

Som å svømme i et akvarium

Som å svømme i et akvarium

Lagunetur

Lagunetur

Herlig klar vann

Herlig klart vann

Lagunen

Lagunen

Været har vært litt varierende den siste uken med noen regnbyger innimellom. Regnet i seg selv er forsåvidt ikke noe problem – det holder jo stort sett 28 grader, men ulempen er at det følger en del mygg med det fuktige været, og de har til tider vært nokså plagsomme.
Dagene har stort sett gått med til soling, bading, kajakkpadling og sykkelturer rundt på hovedøya. I tillegg blir det noen rusleturer langs standa, og vi har en plattform/terrasse utenfor huset hvor solnedgangen kan beundres, og hvis kvelden tillater det, så kan kald hvitvin nytes på solsenga i “bakgården”, tittende opp på en fantastisk stjernehimmel.

Padletur

Padletur

Rusletur på starnda

Rusletur på starnda

Solnedgang fra terrassen

Solnedgang fra terrassen

Enda mere solnedgang

Enda mere solnedgang

Selv om det nå går faretruende fort mot slutten på en fantastisk tur, så har vi enda en uke igjen å nyte i sola. …. og hvis noen skulle være i tvil, så har vi det fremdeles helt topp !

3 kommentarer

  1. bra å se dere fremdeles nyter livet, selv om jeg ikke var så veldig i tvil.. jeg er i Haugesund i helga, idag har vi feira 4 års dag og hatt det heilt topp 🙂

Comments are closed.