Sinlai Reef Resort

Etter en grei tur på ca 2 timer fra Tongatapu landet vi omsider på Samoa sent på kvelden. Det viste seg at reisebyrået hadde oppgitt feil ankomsttidspunkt for oss, så ingen var det for å kjøre oss til hotellet,og det ble ny venting. Dette skal Fijireiser få svare for når vi kommer hjem ! Ved ankomst Sinlai Reef Resort som ligger på den andre siden av Upolu, som øya heter, var det bare å stupe rett til køys uten å ha anelse om hvordan det så ut – det var jo beksvart natt. Neste morgen kunne vi titte ut på Stillehavet 20 meter nedenfor bungalowen vår, samt en del litt “skamklipte palmer”.

Området

Området

Syklonen som feide over Samoa før jul har herjet ganske godt med den omliggende vegetasjonen. Bungalowen ligger ganske fint til med en stor terrasse mot sjøen, ganske kort vei til basseng- og restaurantområdet. Bademulighetene i sjøen er ikke sånn som vi har vært vant til i det siste, og det er nok egentlig litt mer “syden-aktig” her. Det er neppe mer enn 12-14 gjester på hotellet, så det er ikke akkurat overfylt. Bungalowen har et oppholdsrom, soverom, bad og garderobe, og standarden er veldig bra. Fra terrassen har vi en kjempeflott solnedgang om kvelden.

Bungalowen vår

Bungalowen vår

Stua med utgang til terrassen

Stua med utgang til terrassen

Soverommet

Soverommet

 

Fra terrassen

Fra terrassen

Stranda

Stranda

Kaia

Kaia

Lokal fisker i utriggerkano

Lokal fisker i utriggerkano

Pils i sola

Pils i sola

Solnedgang fra terrassen

Solnedgang fra terrassen

Værprognosene har vært litt varierende, men det skifter veldig fort her, og uansett er temperaturen sånn rundt 30 grader. Det er en enormt høy luftfuktighet her. Lørdag var det enkelte regnbyger inniblandt, og litt slurv med solbeskyttelsen førte til at Bjørn-Erik lyser godt opp i landskapet med sin kledlige rødfarge. Søndagen har forlpt med knallvær og nesten skyfri himmel den første del av dagen og litt mer skyer etter lunsj.

2 kommentarer

  1. hehe. .. bra du bare er litt rød da, og ikke solbrent liksom….. her er det overskyet og jeg våknet til -18 grader idag… brrrr…..

  2. Hei bestemor og bestefar,
    Jeg har snart bursdag, og det gleder jeg meg veldig til. Dere koser dere fremdeles på ferie den dagen, men dersom det passer så hadde det vært koselig om dere kom til familiebursdagsfeiring første lørdagen i mars. Hilsen Vilde

Comments are closed.