Aitutaki Lagoon Resort

Nå har vi sjekket inn på siste stoppested på vår lange ferd rundt i Sydhavet. Aitutaki Lagoon Resort ligger på ei lita koralløy helt nord i lagunen, og her bodde vi også sist vi var på Aitutaki. Siden den gang, så har hele resorten vært gjennom en totalrenovering, og standarden nå er veldig bra. Stedet er en typisk turistresort og veldig forskjellig fra mange av de andre stedene vi har vært.

Bungalowen vår

Bungalowen vår

Akitua, som øya heter ligger bare ca 50 meter fra hovedøya, og har går det ei artig ferje.

Stranda og kanalen nedenfor bungalowen

Stranda og kanalen nedenfor bungalowen

 

Stua/soverommet

Stua/soverommet

 

Badet

Badet

 

Utendørsdusj

Utendørsdusj

 

Terrassen

Terrassen

Lagunen

Lagunen

Solnedgang fra terrassen

Solnedgang fra terrassen

Nå er det bare å nyte den siste rest av sol og varme før vi søndag setter kursen mot Auckland, New Zealand for et par dager med aklimatisering før ferden går hjemover igjen.

For vår del hadde vi godt klart 8 uker uker til her nede, men det skal jo likevel bli moro å treffe igjen barn og barnebarn.

2 kommentarer

  1. det ser fremdeles aldeles nydelig ut… her er det snø enda og det ser ikke ut til at det har tenkt å gi seg med det første…. nå er jeg lei av vinter…
    Sees i neste uke 🙂

  2. Barn og barnebarn kommer gjerne ned til dere og tar 8 uker i sol og varme, så la ikke oss avbryte ferien. Det er bare å overføre en penger til flybilletter til oss, så kommer vi ;-P !!

Comments are closed.