Varmt,varmere,varmest ?????

Vi mistenker gradestokken på veggen for å være feil – den viste heller ikke idag “mer enn 34 °C”, men vi sitter med en helt annen følelse, minst noen grader varmere.

Vi holder ut i sola og nyter det hele, men idag tror jeg vi har satt rekord i vann- og badepauser. …..OG VÆR FREMDELES IKKE I TVIL …… VI NYTER DET OG DET VAR DERFOR VI KOM HIT!!!!!!

Dessuten får vi jo en ekstra nytelse ut av å lese værrapporter hjemmefra. Vi har stort sett holdt oss rundt huset og på stranda, men hadde en liten spasertur til ei lokal matvaresjappe med et heller dårlig utvalg.

Dønningen slår gjennom et hull i fjellet rett bortenfor oss

 

En kommentar

  1. Her hagler, snør og regner det fremdeles om vherandre..akkurat nå snør det visst..men det er rundt +3 grader og blir slaps og issmelting i tillegg til all nedbøren. Ellers blåser det godt idag. Dessuten har også Frank blitt syk nå, så da er vel familien komplett mhp sykdom… men Julie og Vilde og jeg har iallefall blitt friske og imorgen er det forhåpentligvis jobb og barnehage på alle fire…(Frank er vel litt usikker enda, men han sover nå og håper å sove av seg bassiluskene..) Nyt sol og varme videre…men vi lvoer det blir tøft å møte klima i Norge som pr nå er rimelig motsatt av hva dere har..

Comments are closed.