Nok en varm dag

Vi har det fremdeles alldeles fortreffelig. I går kveld spiste vi middag på et hotell like i nærheten, ca 15 minutters tur fra huset delvis langs stranda, og delvis gjennom nabolaget.

På turen til hotellet rakk vi både solnedgangen og vi kom akkurat tidsnok til å rekke “happy hour” på hotellet.

Noen av våre firbente naboer

Vi bor i Black Rock

Solnedgangen på stranda vår

Solnedgang på nabostranda

Happy hour !!............. og happy Lisa.......

Kylling til Lisa og Brit

 

Etter middag er det rusletur tilbake til huset i natt så mørk som bare tropiske netter kan bli, og tilbake til en “nightcup” på terrassen.

Rack of lamb til Bjørn-Erik

I dag har vi hatt storhandel og fylt opp kjøleskapet med med både mat og flytende, ikke minst vann. Det er et stykke til butikker med skikkelig utvalg, så vi er litt avhengig av leiebil her.

Ellers har dagen idag gått med soling og avkjølende dukkerter i sjø eller basseng, samt nødvendig inntak av flytende. Det er vel igrunnen det livet dreier seg om akkurat nå…………..

Blir det for varmt kan vi jo bare logge oss på nettet og lese litt om vinterværet hjemme.

En kommentar

  1. Her er det speilblank is over alt og livsfarlig å bevege seg ute. I barnehagen måtte alle ungene holdes inne idag av hensyn til sikkerheten.. og på vei fra huset til rundkjøring hadde vi nesten tre utforkjøringer/bilsnurringer på glatta idag morges, men det gikk heldigvis bra. Nå satser vi bare på at det tiner litt mer til imorgen slik at vi snart har bare veier igjen.

Comments are closed.