Da er vi omsider fremme…..

Vi dro fra Kristiansand den 28.12 og til Oslo hvor vi møtte Lisa som kom fra Bodø etter å ha jobbet nattevakter io hele jula. Etter en overnatting på Gardermoen gikk ferden neste dag videre til London.

Kveldskos på hotellet på Gardermoen

Kunnskaposoppdatering om Carribian

Etter en overnatting i London gikk ferden videre med Virgin Atlantic til Tobago. Det ble en masse ompakking av baggasje på Gatwick. Med Norwegian fra Oslo til Gatwick kunne vi ha 20 kg håndbagasje og 20 kg innsjekket bagasje, mens Virgin Atlantic tillot 6 kg håndbagasje og 23 kg innsjekket baggasje. Tror ikke noen av oss har brukt så lang tid på innsjekking før.

Etter 9 timers flyttur over Atlanteren landet vi den 30. om ettermiddagen på Tobago og ble hentet på flyplassen og kjørt til leiligheten vi har leid. Huset har 4 leiligheter, men det er pt bare vi som bor her. Det ligger veldig idyllisk til helt nede på stranda.

Huset sett fra stranda - vi bor i 2 etg til høyre

Det er hage med basseng og standarden er generellt veldig bra. Vi bor egentlig midt inne blandt de innfødte og høns vandrer fritt omkring på “alle kanter”. Et par av hanene står i fare for å “bli teipet om nebbet av Brit”.

Det er ingen trengsel på stranda nedenfor huset

Stranda

Her skal det soles

Vandretur på stranda for lunsj

Vi har det egentlig ganske fortreffelig og ser frem til å nyte 2 uker med skikkelig karibisk sol og leve livet i et behagelig tempo.

En kommentar

Comments are closed.