Ut på nye eventyr

Den 25. januar setter vi oss på Widerøe-flyet fra Kristiansand til København. Etter første etappe på ferden sjekker vi inn på Clarion Hotel Copenhagen Airport, og neste dag fortsetter ferden videre med Singapore Airline fra København via Singapore og Auckland og videre til Rarotonga som er hovedøya på Cook Island :

Reiseruta vår i 2019

Foran oss ligger 7 uker i Stillehavet, i hovedsak på “favorittøya vår” i Stillehavet, Aitutaki, som ligger en times flytur nord for Rarotonga. Vi må stoppe noen dager på Rarotonga fordi vi må ordne med forlenget oppholdstillatelse, ut over de 4 ukene vi får ved innreise til Cook Island. Dette kan kun ordnes på Ministery of Foreign Affairs på Rarotonga.

Etter en drøy måned på paradisøya Aitutaki går ferden tilbake til Rarotonga. Der blir Brit værende en uke, mens Bjørn-Erik neste dag setter kursen nordover igjen fra Rarotonga med kurs for de nordlige Cook Island for å besøke øyene Pukapuka, Manihiki og Penrhyn. Dette er 3 småøyer i noe av de mest fjerntliggende områdene i Stillehavet :

Rarotonga
Aitutaki
Pukapuka
Manihiki
Penrhyn