Rarotonga

Det å få forlenget oppholdstillatelse på Cook Islands hos Ministery of Foreign Affairs, var gjort i en fei. I løpet av 2 timer hadde vi dette på plass, og vi hadde egentlig ikke så veldig mye mer vi skulle gjøre på Rarotonga. Sist gang vi søkte tok det en uke, så vi hadde satt av 2-3 dager til dette på Rarotonga.

På Rarotonga hadde vi opprinnelig booket et helt nytt hotell som het Moana Sands Lagoon Resort for å “teste det ut” til Brit skal bo her på slutten av oppholdet på Cook Islands, men Bjørn-Erik er på “alenetur” til småøyer på de nordlige Cook Islands.

På grunn av overbooking på hotellet var vi på forhånd blitt spurt om vi kunne flytte til en villa ved siden av hotellet, Rendez-Vous Villas. Dette viste seg å slett ikke være noe dårlig bytte.

Siden vi ikke hadde stort annet å ta oss til på Rarotonga en å nyte, så ble dette egentlig en “liten ekstraferie” – det var liten vits å begynne å endre billetter på grunn av dette. Vi hadde derfor noen herlige dager i vår “luksusvilla”, men booket om til en litt tidligere flyving fra Rarotonga til Aitutaki onsdag morgen.

Kjøkken
Stue
Stue
Privatbassenget
Utsikten fra terrassen
Sydhavsfrokost