«Island mode»

En uke går egentlig forferdelig fort, og nå er oppholdet på Kadavu kommet til en slutt. Vi begynner virkelig å komme i «island mode», hvor dagene bare sklir over i hverandre og tid bare er et begrep. Vi våkner gjerne mellom kl 5 og 6 om morgenen, og det er herlig å ligge og se ut på alt som våkner og himmelen som gradvis skifter farge. At vi våkner så tidlig har delvis sin årsak i varmen, men også det faktum at kl 19:30 er det helt mørkt, og husene har solcellepanel og strømmen tas ca kl 22:00, og da er det igrunnen slutt………

På Matava Resort har det vært et varierende antall gjester med god geografisk spredning fra hele verden. Alle måltider var felles og det er ganske koselig når det ikke blir over for lang tid. Da vi dro idag var det ett par fra Canada, ett par fra New Zealand, ett par fra USA og 2 jenter fra Japan i tillegg til oss.

Etter frokost drar alle til sitt, noen dykker, noen snorkler, noen fisker og noen gjør ingenting annet enn å nyte tilværelsen…..
Vi har padlet en del kajakk til omliggende øyer og strender og rett og slett hatt noen alldeles herlige dager.

 

 

Idag morges var det så farvel til alle på resorten, og deretter en fin båttur på 40 minutter inn til flyplassen, og nå er vi tilbake i Nadi på det samme hotellet som sist, og drar videre til Vavaú på Tonga imorgen tidlig.

2 kommentarer

  1. Ser herlig ut. Kunne så absolutt byttet ut de tre gradene her med et bedre klima. Men vi har jo sol så kan ikke klage egentlig. Jentene hilser så masse til besteforeldrene.

  2. Det ser jo ganske så herlig ut! Jeg bytter å gjerne regn og 3 grader med litt sol altså! Vi var innom idag og alt sto bra til! Henrik blei litt lei seg når det ikke var noen bestemor pg bestefar der!

Comments are closed.