Panama City

Flyturen på Business-class ga en veldig behagelig tur over Atlanteren med super service og god mat ombord, og vi er litt spent på om vi får tilslag på «Business-class auksjonen» også på hjemturen.
Vi bodde midt i den gamle bydelen av Panama City. Denne delen av byen er fra slutten av 1600-tallet, og det har foregått en omfattende restaurering.
Vi bodde på et hotell som heter American Trade Hotel, beliggende i en restaurert gammel bygning fra 1900-tallet som har en forhistorie som både bank, luksusleiligheter og hovedkvarter for gategjeng.
Det er en god del slumområder i de urenoverte områdene av Panama City, et par av dem  ikke så langt fra hotellet.
Resten av Panama City er stort sett skyskrapere. Vi har hatt noen runder i byen, både den gamle og den nye delen, samt sightseeing med hop-on/hop-off buss til Panamakanalen.

Torsdag gikk ferden videre med Panama Air til Bocas Del Toro, Nord-vest ved grensen til Costa Rica, ca 1 times flytur fra Panama City.

Dårlig nettforbindelse gjør at bloggen foreløpig blir uten bilder, ser det ut til. Det var OK forbindelse til å begynne med, akkurat nå går det veldig tregt