Nyttårshilsen fra Bonaire

Ca 20 timer etter at vi forlot Kvernstien, kunne vi omsider sjekke inn på hotellet på Bonaire, sånn passe slitne og trøtte. For oss var det midt på natta, men bare 21:00 lokal tid – vi ligger 5 timer etter her. Det ble derfor tidlig kveld og søndag morgen var vi tidlig oppe, om enn fremdeles noe døgnville.

Både sola og temperaturen var der, så det ble en avslappende dag i solen med innlagte svømmeturer. Fra rommet har vi ca 50 meter ned til stranda. Hotellet er et av de bedre på Bonaire, og ikke egentlig overfylt, selv om det er langt flere folk på stranda enn vi har vært vant til på mange av turene våre rundomkring i verden.

Hotellområdet

Stranda

Sunset on Bonaire

Iguana

Hittil har det vært rolige dager i sola – de første dagene fremdeles noe døgnville, men det går ganske greit å komme inn i rytmen. Nyttårsaften klarte vi tilogmed å få med oss rakettene. Vi har hatt en dag med alle himmelens sluser åpne, og da regner det slik som det bare kan på disse breddegrader, men ellers så nyter vi bare livet med soling, bading og snorkling, samt god mat og god vin. Vi har det med andre ord alldeles fortreffelig.

2 kommentarer

  1. Koselig middagsgjest dere har 🙂

    Her er det stabilt vær – 5 grader og regn!

    Kos dere på tur.

  2. Godt nyttår 🙂 Ser herlig ut i varmen… Her har vi rimelig ustabilt vær, +15 og sol igår, -7 og snø i dag… brrr….
    Klem fra Lisa

Comments are closed.