På lounge i Auckland

 

image

På lounge i Auckland

Så var det slutt på 8 fantastiske uker på den andre siden av kloden. Nå sitter vi på en lounge på flyplassen i Auckland, New Zealand med 4 timers ventetid til flyet går, og deretter ca 35 timer fly- og ventetid før vi er hjemme i Søgne.

Kjempedeilig å reise Premium Economy – på flyplassen slapp vi å stå i ca 1 km innsjekkingskø og ble loset inn i et eget rom hvor innsjekking tok ca 3 minutter.Første etappe går til Los Angeles med en kort mellomlanding og 2 timers venting før vi forsetter til London. Der lander vi ganske nøyaktig 24 timer etter avgang New Zealand. Lyspunktet er Premium Economy med langt bedre komfort og service underveis, og derfor er det håp om noen timers søvn på turen.

I London blir det 3 timer som vanligvis trenges for både terminalbytte og ny innsjekking før vi forsetter til Oslo hvor vi får ytterløigere ca 3 timers venting før vi kan kaste oss på siste etappe til Kristiansand, og der står forhåpenligvis Lisa og venter på 2 kjempetrøtte foreldere som sikker vil hjem og sove.

Vi ser ikke veldig frem til den siste resten av norsk vinter etter å ha gått i badebukse/bikini i 8 herlige uker…….. men vi har uansett hatt en helt fantastisk ferie og kan leve lenge på minnene.

En kommentar

Comments are closed.