Livet på Samoa går sin gang

Det var ikke helt gode internettlinjer for blogging på Samoa, ihvertfall ikke på hotellet. De er vanvittig trege, og derfor ble det heller ikke mulig å legge ut noe på bloggen før nå. Vi er nå tilbake i Auckland, New Zealand for et par dagers stopp før ferden går videre.

Bassengområdet

Bassengområdet

Avslappning på terrassen

Avslappning på terrassen

 

Lagunen

Lagunen

 

Hotellet på Samoa var veldig forskjellig fra de andre stedene. Det er ikke helt den samme freden og roen der, som har hersket på de andre stedene vi har vært …. eller som vi skal til.
Det var også vært litt mer grått og overskyet enkelte dager her, selv om det bare er snakk om noen timer daglig. Andre dager er som de skal være i Sydhavet med sol fra skyfri himmel. Temperaturen er uansett godt over 30 grader, men med en ekstremt høy luftfuktighet som gjør at det noen ganger er godt å ta en “time-out” innendørs med aircondition, og vi merket godt at vi var noe nærmere ekvator enn de andre stedene.

Samoa er ei vulkanøy, og ekstremt frodig. Vi har vært en tur i hovedstaden, Apia som ligger på den andre siden av Upola, ca 1 times kjøretur unna. Ikke noen storby, men litt mer folk og biler enn man finner ellers.

Samoa er heller ikke noe helt ideelt sted for hverken bading eller snorkling, ihvertfall ikke den delen hvor vi oppholder oss, selv om vannet holder 28 grader. Veldig langgrunt og mye vulkanstein som stikker opp i vannet.

Bading

Bading

Nok en solnedgang

Nok en solnedgang

Det har blitt veldig mye lesing på terrassen her, og derfra er det utsyn til noen fantastiske solnedganger hvor solkula forsvinner i havet. Eller blir tiden benyttet til rusleturer i området og rett og slett bare nyte latmannslivet i fulle drag. Igår var vi også kommet halvveis i oppholdet vårt – det er akkurat 4 uker siden vi forlot Norge. Vi har ikke problemer med å klare dette livet i ytterligere 4 uker.