Late dager

Livet på Fafa Island går sin vante gang uten at det egentlig skjer noen ting, og det er vel egentlig det som er ganske herlig ved det hele. Fredag var vi en liten tur inne på hovedøya, en båttur som tar ca 30 minutter hver vei. Det er ikke særlig mye å se på der ut over noen lokale butikker og et par supermarkeder.

På båten inn til byen

På båten inn til byen

Det lokale fiskemarkedet

Det lokale fiskemarkedet

Det lokale fiskemarkedet

Det lokale fiskemarkedet

Havna

Havna

Vi var tilbake på Fafa Island igjen kl 11:00 og resten av dagen ble brukt i sola, samt litt snorkling i lagunen utenfor hytta.

DSCN0412

 

DSCN0411

DSCN0402

 

DSCN0393

DSCN0417

Fredag kveld var det også danseoppvisning av de ansatte på resorten – dette er en uketlig tradisjon på Fafa Island og det blir kombinert med BBQ-kveld. Veldig hyggelig.

BEA_1998

BEA_1982

BEA_1983

Danseoppvisning

Danseoppvisning

Kvelden ble avsluttet på terrassen under en fantastisk stjernehimmel i en stummende mørk og stille tropenatt.

Lørdag våknet vi opp til et helt forferdelig regnvær som har vart det aller meste av dagen, slik at det stort sett har blitt lesing og avslapning med noen korte turer i solsenga mellom bygene.

BEA_2011

En kommentar

  1. Hei, antar det var dere som forsøkte å ringe. Hørte dere dessverre ikke, men håper forbindelsen blir bedre en annen dag 🙂 vi har hatt en fin og rolig helg. Jula er ryddet bort, huset vasket og ryddet og begge bilene er vasket. Litt besøk av gode venner både lørdag og søndag ble det også tid til. Nå er vi klare til en ny uke! Klem og kos dere videre i varmen 🙂

Comments are closed.