Down Under

Da har vi kommet så langt vekk fra Norge som det er mulig å komme ……….. Vi landet i Auckland, New Zealand kl 06:40 idag morges, og for oss er det lørdag den 29.12, men dere hjemme fremdeles har fredag den 28.

Det er nå 38 timer siden vi forlot Søgne, og foran oss nå, før vi er fremme, så har vi

  • 8 timers venting på Lounge i Auckland
  • 3 timer fly nordover i Stillehavet igjen, til Nokualofa på Tonga
  • 30 minutters kjøretur fra flyplassen til havna
  • 30 minutters seiltur ut til Fafa Island som er vårt første stopp

Flyturen gikk veldig greit. En liten overraskelse var lagt inn på veien. Med Air New Zealand fra London hadde Bjørn-Erik (Brit visste ingenting før hun kom ombord…..) booket noe som heter Premium Economy. En del seterader i et eget område av flyet er oppgradert med andre seter, noe i nærheten av Business Class. I stedet for 3+4+3 seter i flyets bredde, så er det kun 2+2+2 “super-seter” med god plass og god komfort, i tilegg til at all service er oppgradert til business-class nivå med egen meny med 3-retters middag og all mulig annen service.

Premium_Economy

Det ble derfor en ganske behagelig tur over både Atlanterhavet, USA og Stillehavet, og vi var egentlig ganske uthvilt da vi landet i Auckland, og sitter nå på Air New Zealand sin Lounge som er veldig bra utstyrt. Vi har dusjet og sitter og slår ihjel ventetiden med litt surfing på nettet, og lesing. I tillegg er det veldig bra matservering her.

Temperaturen ute er ca 20 grader og vi begynner virkelig å komme i feriemodus. Selv pom venting på flyplasser i utgangspunktet er gørrkjedelig, så følger det med på kjøpet. Vi ser virkelig frem til å komme frem til Fafa Island som vi også besøkte sist vi var her. Denne gangen får vi også med oss nyttårsferiring her, og det blir jo litt spesiellt. Tonga er ett av de første stedene i verden som går inn i det nye året.

En kommentar

  1. Ønsker dere en riktig god ferie. Det ser lovende ut. I dag har vi regn, tåke og skikkelig guffent vær, så send noen varme tanker til oss. Mange klemmer fra Unni og Tor.

Comments are closed.