Vi nyter livet

Vi nyter virkelig livet med 28-30 grader i lufta og omtrent det samme i vannet. I hagen har vi et lite basseng med soleområde omkring bassenget. Det er 4 leiligheter i huset, men det er bare vi som bor her nå, så vi har det hele alene.
Fra hagen er det en port ned til stranda og her bryter dønningene fra Karibien. Herlig å bade her, men noen ganger litt skummelt med sterke understrømmer som drar deg utover.

Avslapning ved bassenget

 Dagene går med avslapning ved bassenget og med jevnlige dukkerter i sjø og basseng.

Kjempegøy med bølger

Huset vårt har en standard som er ganske fjern fra den omliggende bebyggelse hvor de innfødte bor. I rimlig gangavstand fra huset ligger det et par strandrestauranter hvor vi ofte inntar lunsjen.

Dette er en kort spasertur, delvis langs stranda, og delvis gjennom nabolaget

I nabolaget vandrer både høner, haner, geiter og diverse andre dyr ganske så fritt omkring.

Det er en del kriminalitet her, så det anbefales ikke å bevege seg så mye ute om kvelden, ihverfall ikke i de mørke områdene. Vårt hus er inngjerdet med låst port, og vi setter på hagealarmen hver kveld ved mørkets frembrudd.

Vi er også ganske nøye med å holde leiligheten låst, selv om vi bare ligger nede i hagen og soler oss.

Litt uflaks på en av lunsjturene våre hadde Bjørn-Erik pga en sleip og glatt mur i vannkanten som medførte et realt fall med den følge at zoomlinsa på speilreflekskameraet brakk, så nå blir resten av ferien dokumentert med kompaktkamera.

Lunsj på lokal strandbar i nærheten

Shopping i nærområdet

Vandretur langs stranda hjem fra lunsj

Huset ligger egentlig sånn til at vi er avhengig av bil, bla for handle, så vi har leid oss bil lokalt. Noen ganger en litt selsom opplevelse med både venstrekjøring og en kjørekultur som er ganske forskjellig fra det vi er vant til.

En kommentar

  1. Ser nydelig ut med sol og varme… tenkte bare å informere Lisa om at det nå koster 1500 tur/retur Bodø haugesund med SAS dersom hun skal besøke oss når Vilde blir 2 år. Få billetter igjen…men hun kjenner vel gjerne ikke turnusen sin enda, så kanskje vanskelig å bestille.. Ellers er det overskyet, såpeglatte veier med litt nysnø oppå og ca 0 grader…

Comments are closed.